Wellbeing & Health Partner on PK-yrityksen muutosvoima, joka varmistaa voimavarat nyt ja tulevaisuudessa

Puksuttaako yrityksen hyvinvointikone eteenpäin, mutta kone savuttaa ja sen ylläpito maksaa? Tuntuuko, että työkykyyn liittyvät asiat ovat pirstaleisena pitkin kenttää ja koet, että parannettavaa on? Onko arki tasapainoilua hyvinvoinnin ja rajallisten resurssien välillä?

Olen työskennellyt monien PK-yrityksien kanssa ja näen hyvin selkeästi sen, että työhyvinvoinnin johtaminen voi olla haasteellista ja vaikka siihen on ymmärrystä, niin resurssia ei ole aina käytettävissä. Esimerkiksi moni PK-yrityksen toimitusjohtaja on monessa (kaikessa!) mukana ja myös työhyvinvointiin liittyvät asiat ovat hänen to-do listalla. Siinä sitä on itse keulahahmo tasapainoilemassa omien voimavarojen ja vaatimusten välillä.

Täsmäapu toimii toimitusjohtajan lisäksi koko johdon tukena ja muutosvoimana. Olisiko käyttöä tulosvastuullisella ja operatiivisella erikoisosaajalla työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittämiseen?

Miksi WH Partner on tuottava investointi?

Omaan pitkänlinjan kokemuksen johtamisesta ja strategisen kumppanin lisäksi saatte verkoston osaajatiimin kohdennettuihin tilanteisiin. Kumppani on enemmän kuin resurssi – se on hyvä ja toimiva ratkaisu silloin, kun organisaatiolla on tarve osaajalle, mutta ei ole tarvetta tai mahdollisuutta palkata täysipäiväistä työntekijää.

Lisäksi omien asiantuntijoiden työpanos on järkevämpää ja tehokkaampaa ohjata omaan substanssiin. Ulkopuolinen kumppani voi olla täsmäapuna esimerkiksi muutosprojektin aikana tai pitkäaikaisena kumppani yrityksen työhyvinvoinnin tasapainon varmistamisessa.

Minkälainen on WH Parnerin rooli yrityksessä?

Ulkopuolisuus on usein etu, kun voi aloittaa puhtaalta pöydältä ja on kokemusta monista erilaisista organisaatioista yhden sijaan. Kumppanina työskentelen monien yritysten kanssa ja verkostot ovat monipuoliset. Kun tulee tarve esimerkiksi HR-johtajalle tai juristille, niin ei tarvitse kuin heittää pallo minulle ja homma hoituu ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Mietitään yhdessä tavoitteet; esimerkiksi sairauspoissaolojen vähentäminen, esihenkilöiden osaamisen vahvistaminen, vaihtuvuuteen vaikuttaminen jne. Yritys voi määritellä työpanoksen täysin tarpeen mukaisesti ja olen aktiivinen osa tiimiä ja raportoin suoraan johdolle.

Milloin WHPartner on viisas valinta?

 • Ei ole riittävästi osaamista ja kokemusta yrityksen sisällä
 • Omat resurssit ovat rajalliset
 • Halutaan fokus ennaltaehkäisyyn tulipalojen sammuttelun sijasta
 • Muutosprojektin läpivienti niin, että henkilöstö pysyy oikeassa suunnassa
 • Halutaan saada työhyvinvointiin raamit ja käytänteet
 • Työterveyshuollon yhteistyö tulee optimoida tai kilpailuttaa
 • Halutaan viedä työhyvinvoinnin osaaminen uudelle kestävälle tasolle

Joustavan ratkaisun edut:

 • Kustannustehokas
 • Ei työnantajavelvoitteita
 • Asiakasorganisaatioon siirtyy monipuolista osaamista
 • Työhyvinvointi ja -tyytyväisuus paranevat
 • Yritys on paremmin varautunut tulevaisuuden skenaarioihin. YK ja WHO ovat varoittaneet pandemian mittavista mielenterveysongelmista
 • Työkulttuurinne arvostava ja oikeudenmukainen toiminta ja tunne varmistuvat

Kuinka sinä varmistat yrityksesi kasvun, kehityksen ja kilpailukyvyn? Tarpeen mukaan olen remmissä mukana, oli se sitten päivä viikossa tai useampi ja sen ajan, kun me yhdessä sovimme. Olen varma, että kun yritys palkkaa Wellbeing & Health Partnerin, niin nopea työhyvinvoinnin kehitys on mahdollista ja saamme fokuksen enemmän ennaltaehkäisevään toimintaan, sehän näkyy myös suoraan viivan alla.

Tuottavan johtamisen taustavoimat ovat nyt apunasi: Jos kiinnostuksesi heräsi, haluat pallotella ajatuksiasi, niin ota yhteyttä!

Terveisin,

Johanna Huhta

050 582 5061, johanna@heromaker.fi

https://www.linkedin.com/in/johanna-huhta/