Vanha strategiasi joutaa roskakoriin – miten johdat muuttuneessa tilanteessa?

Vuosi 2020 tullaan muistamaan yrityksiin kohdistuneesta kriisistä nimeltään covid-19 eli tuttavallisemmin Korona-virus. Asiakaskäyttäytyminen ja henkilöstön työtavat ovat muuttunut nopeammin, kuin sukupolvemme muistaa. Moni organisaatio on kriisissä, josta se ei tule selviämään.

Näissä kriisitilanteissa sankarinviitta asetetaan johtajan harteille, halusi hän sitä tai ei. Vanha strategiasi joutaa roskakoriin, sillä et todennäköisesti ole voinut tätä muutosta ennakoida. Sinulla ei ole johtajana tukenasi aiemmin tehtyä suunnitelmaa, vaan joudut päivittämään suunnitelmasi ja ehkä jopa tekemään jatkuvasti valistuneita arvauksia.

Henkilöstössä on yrityksesi tulevaisuus! Johtamalla arvokkainta resurssiasi oikein näinä vaikeina aikoina, tulet olemaan yksi menestyjistä kriisin jälkeen. Kriisitilanteiden jälkeen nopeimmin kasvun uralle nousevatkin organisaatiot, joissa on toimittu parhaiten henkilöstön tarpeet huomioiden. Pelkkä yhteistoimintalain noudattaminen ei riitä, sinun tulee olla tätä parempi!

Tilanne on haastava, mutta ei mahdoton! Toivoa on olemassa, mutta se edellyttää oikeiden päätösten ja toimintatapojen lisäksi hieman onnea. Hyvällä johtamisella pienennetään epäonnistumisen riskiä ja nyt jos koskaan on tarve sankarijohtajille!

Heromaker on Suomen johtava ihmisten johtamisen kehittäjä ja strategioiden mahdollistaja. Me haluamme omalta osaltamme antaa osaamisemme sekä neuvomme kriisissä painivien johtajien käyttöön. Tulemme lähiviikkojen aikana julkaisemaan useita blogi-kirjoituksia, joissa tuomme eri näkökulmia kriisitilanteisen johtamiseen esille. Verkostomme Sankarintekijät tulevat kertomaan Sinulle konkreettisia vinkkejä blogien avulla.

Me olemme korona-viruksen takia hyvin asiakaskäyttäytymisen muutoksen omassa liiketoiminnassa tuntevia yrittäjiä, joten tiedämme miksi juuri nyt on reagoitava! Niin mekin olemme tehneet.

Me Heromakerissa olemme sinulle epäreilu kilpailuetu, joten seuraa kirjoituksiamme ja ota asiantuntemuksemme käyttöön muutoksen toteuttajina!

Tuottavan johtamisen taustavoimat ovat nyt apunasi,

Tommi

040 5534732