Uusi Sankarintekijämme / Osmo Strengell

Heromakerin uusin Sankarintekijä on Osmo Strengell. Osmolla on pitkä kokemus kansainvälisten yritysten johto- ja kehitystehtävistä sekä johtoryhmätyöskentelystä eri liiketoiminta-alueilla.  Osmo on ollut mukana yritysten vision kehittämisessä ja lanseeraamisessa sekä strategisessa suunnittelussa ja sen käytännön toteutuksessa. Kokemusta hänelle on kertynyt laaja-alaisesti toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta kuluttaja- ja teknologiatuotteita valmistavista yrityksistä sekä kone- ja laitevalmistuksen yrityksistä.

Osmo on vienyt lävitse menestyksellisesti laajoja muutos- ja kehityshankkeita, joissa koko tehtaan tai yrityksen toimintaa on haluttu uudistaa vastamaan ajan vaatimuksia. Osmolla on hyvät viestintä- ja johtamistaidot sekä suomeksi että englanniksi.  Osmon toimintatapa on päämäärätietoinen ja tavoitteellinen, mutta joustava ja toisia kunnioittava, mikä rakentaa luottamusta.

Alla esimerkkejä tuloksellisista toimintatapojen muutoksista, joilla Osmo on luonut pysyvää lisäarvoa yrityksille:

  • Asiakastyytyväisyyden ja henkilöstötyytyväisyyden parantaminen
  • Tuotantoprosessien optimointi: valmistuskustannusten alentaminen, läpimenoaikojen optimointi ja laadun parantaminen jatkuvan parantamisen keinoin
  • Operatiivisen toiminnan läpinäkyvyyden lisääminen ja mitattavuus (KPI)
  • Toimitusketjujen rakentaminen ja niiden optimoiminen partnereiden avulla
  • Vahvojen kumppanuuksien rakentaminen yritystoiminnan tukemiseksi
  • CRM/ERP-järjestelmän määrittely, toimittajien kartoitus ja valinta, projektin toteutus ja käyttöönotto

Osmo tunnetaan rohkeana, innovatiivisena ja idearikkaana henkilöstön sekä toiminnan kehittäjänä.

Osmon motto: Ilman numeroita ei voi johtaa. Numerot yksin kertovat vain ”tuloksesta”. Tulos on toiminnan mittari, johon vaikuttavat henkilöstön motivaatio, kyvyt, osaaminen sekä mahdollisuudet toteuttaa ja käyttää sekä kehittää osaamistaan.

Osmo on suorittanut kaksi yliopistotutkintoa (DI, eMBA), mutta hän uskoo jatkuvaan kehittämiseen myös omalla kohdallaan, siksi hän opiskeleekin parhaillaan BCI:llä Certified Business Coaching koulutusohjelmassa. Lue Osmon taustoista tarkemmin LinkedIn-profiilista: https://www.linkedin.com/in/osmo-strengell

Kaipaatko sparraajaa toiminnan kehittämiseen tai valmentajaa johdon / henkilöstön kehittämiseen? Ota rohkeasti yhteyttä osmo@heromaker.fi ja saat Osmon supervoimat heti käyttöön.

Tervetuloa tiimiimme Osmo!