Uusi Sankarintekijämme / Johanna Huhta

Heromakerin uusin Sankarintekijä on Johanna Huhta. Johanna on terveystaloustieteilijä, opettaja, Certified Business Coach ja sairaanhoitaja. Hänellä on vankka kokemus terveydenhuollon alalla johtamisesta ja erilaisten organisaatioiden työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Johanna on ollut mm. perustamassa Kuopioon Pohjola Sairaalaa ja hän on päässyt rekrytoimaan sairaalallisen verran hoitohenkilökuntaa.

Kokonaisuudet pysyvät hyvin hänellä hyppysissä. Lisäksi työkyvyn johtamiseen liittyvien järjestelmien kehittäminen on tullut Johannalle tutuksi. Johannan koulutuksen ja kokemuksen tuoma kombo on upea apu esimerkiksi silloin, kun tahdot tehokkaan työhyvinvoinnin kumppanin, jolta keinot ja ideat eivät lopu kesken.

Johanna on kehittänyt työkykyanalyysin, jonka pohjana on työkykyyn liittyvät teoriat ja terveyteen liittyvät elämänlaatumittarit.

Terveystaloustieteellisen osaamisen hyödyntäminen on keskeistä Johannan toiminnasta ja hänellä onkin työn alla työhyvinvoinnin tasapainomalli, josta saamme myöhemmin kuulla lisää.

Työhyvinvoinnin, johtamisen ja elämänlaadun kehittäminen ovat olleet Johannan sydäntä lähellä koko työuran ja opiskeluissa. Hänen tekemistään ohjaa vahva halu lisätä tasapainoa, taitoa ja tahtoa työyhteisön, liikatalouden ja työntekijöiden elämänlaadun kehittämiseen.

”Kun osaamme pitää tasapainoa yllä, niin saamme tekemiseemme ennakoitavuutta, merkityksellisyyttä ja tehokkuutta. Liiketoiminnallinen ote on hyvin keskeistä ja työhyvinvoinnin johtamisella tehdään parempaa tulosta. Hyvinvoiva tiimi tekee parhaat päätökset. Vahvuudet rohkeasti esiin ja käyttöön! Näin asiakaskokemus paranee, tiimihenki kohenee, työteho tehostuu, jolloin koko yritys hyötyy.”

Lue Johannan taustoista tarkemmin LinkedIn-profiilista ja hänen yrityksen tarinasta: https://www.balancefactor.fi/tarina

Kaipaatko muutosvoimaa varmistamaan yrityksen voimavarat nyt ja tulevaisuudessa ja työhyvinvoinnin strategian kirkastamiseen ja käytäntöön viemiseen? Business Coachina ja valmentajana Johanna on hyvin käytännönläheinen ja fokuksessa on asiakkaan oppiminen sekä kehittyminen. Ota rohkeasti yhteyttä johanna@heromaker.fi ja saat Johannan supervoimat heti käyttöön.

Tervetuloa tiimiimme Johanna!