Uusi Sankarintekijä / Saara Raudasoja

Saara Raudasoja / Heromaker Oy

Heromakerin uusin Sankarintekijä on Saara Raudasoja. Saaralla on pitkä kokemus erilaisista viestinnän tehtävistä ja johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Kokemusta on kertynyt sekä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä että kuntasektorilla teknologiateollisuudesta sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Saara on viestintäjohtajana kouluttanut ja sparrannut johtajia ja esimiehiä strategia-, muutos-, kriisi- ja esimiesviestinnässä sekä mediasuhteissa suomeksi ja englanniksi. Nyt yrittäjänä hän on tekee samaa. Lisäksi Saaran erikoisosaamista ovat konseptointi ja copywriting. Saara tekee asiakkaan toiveiden mukaisesti myös ulkoistettua viestintää.

Saara on ollut mukana suurten organisaatioiden visioiden kehittämisessä, strategiatyössä ja strategian todeksi muuttamisessa. Strategia tulee sanoittaa ja visualisoida siten, että sidosryhmät sitoutuvat sen toteutumiseen pitkäksi aikaa ja kehittävät toimintaa arjessa sen mukaisesti.

Organisaatioviestinnän johtamisen lisäksi Saara on johtanut viestintää kahdessa isojen organisaatioiden integraatiossa ja vastannut useista kriisiviestinnän toteutuksista käytännössä. Kriisien ajankohtaa, omintakeista toteutumistapaa ja voimaa on vaikea ennustaa. Kriisitilanteissa varautuminen, hyvä viestintä ja realistinen tilannekuva ovat ehdottomia selviytymiskeinoja. Saara auttaa asiakkaitaan varautumaan kriiseihin ja selviämään niistä taitavasti.

Viestintävalmiudet ja vuorovaikutustaidot muodostavat tutkitusti ison osan johtamisen ja esimiestyön ammattitaidosta. Saara tutki jo opiskeluaikanaan, minkälainen esimiesviestintä johtaa parhaisiin tuloksiin. Nyt hän auttaa asiakkaitaan luomaan toimivia johtamisen ja esimiestyön viestintäkäytäntösekä viestimään tuloksekkaasti. Saara myös valmentaa, miten mediassa kannattaa toimia. Suunnitelmallinen ja tekojen kautta näkyväksi tuleva mediaviestintä ja mainetyö tuottavat tulosta.

Saara on tottunut rakentamaan verkostoja ja tehnyt laajasti yhteistyötä eri tahojen kuten yritysten, median, kolmannen sektorin, viranomaisten ja ministeriöiden kanssa. Kiitosta hän on saanut erityisesti strategia- ja kriisiviestinnästä sekä mainetyöstä. Saaran työote on päämäärätietoinen, tavoitehakuinen ja uutta luova. Hän on tulevaisuuteen katsova ja ratkaisuja etsivä. Hänen tekemistään ajaa vahva halu saada asiakkaat menestymään.

– Intohimoni on auttaa asiakkaitani viestimään tavalla, joka saa toimimaan ja josta puhutaan. Uskon aitouteen ja intuitioon. Vaikuttavalla viestinnällä synnytetään tunnetta ja tuloksia. Hyvä seuraa hyvää.

Lue Saaran taustoista tarkemmin LinkedIn-profiilista:  https://www.linkedin.com/in/saara-raudasoja/.

Kaipaatko sparraajaa strategian kirkastamiseen ja todeksi muuttamiseen tai valmentajaa kriisiviestintään, esimies- tai mediaviestintään? Ota rohkeasti yhteyttä saara@heromaker.fi ja saat Saaran supervoimat heti käyttöön.

Tervetuloa tiimiimme Saara!