Mitä on tuottava johtaminen?

Ihmisten johtamisen kautta
parempaan tuottavuuteen

Tuottava johtaminen on sitä, että ihmisiä johdetaan tekemään niitä asioita, jotka tuottavat yritykselle maksimaalisen kannattavuuden. Usein ymmärrys ihmisten johtamisesta ja tuottavimmasta johtamistavasta eivät ole yrityksen johdon käytettävissä. Heromakerin avulla tämä on mahdollista selvittää ja viedä käytännön tekemiseksi.

Yhtä yksittäistä pikavoittoa ei ole saatavilla, vaan tuottavan johtamisen toimintatapa on rakennettava organisaatiokohtaisesti. Sen rakentamiseen vaikuttavat liiketoiminnan tavoitteet, johtamistapa, henkilöstöresurssit ja yrityskulttuuri.

Tuottavuuden kehittäminen ei ole tuotantolaitosten tai teollisuuden omaisuutta. Se on tapa johtaa liiketoimintaa ja ihmisiä tuottavimmalla tavalla. Tuottavamman johtamisen avulla organisaatio parantaa kannattavuuttaan ja sen henkilöstö voi paremmin. Tuottava johtaminen luo yrityskulttuurin, jossa kaikki voittavat.

Tuottavan johtamisen auditointi

Saako tuntea

Viime viikkoina (ja miksei vuosinakin) moni on miettinyt, saako työpaikalla, somessa tai kotonakaan näyttää todellisia tunteitaan. Tuntuu väärältä...

Lue lisää blogista

Miten minua tulisi johtaa?

Voisiko vuotuiset johtamiskyselyt, kehityskeskusteluissa käydyt arvioinnit ja ulkopuolisten tekemät kalliit auditoinnit korvata kokonaan yhdellä johtamiseen...

Lue lisää blogista

(Etä-)kohtaamiset kunniaan

Kun minua haastateltiin Ylen uutisiin etäterapioista, pysähdyin kunnolla pohtimaan etäkohtaamisia. Videovälitteiset palaverit ovat pääosin korvanneet...

Lue lisää blogista

Tuottavan johtamisen kulmakivet

Ymmärrys

Tiedätkö, mikä johtamisessanne on tuottavaa ja mikä ei? Onko ihmisten johtaminen teille aidosti kilpailutekijä vai onko henkilöstö pakollinen
paha? 

Uskallus

Uskallatko selvittää lähtötilanteen ja muuttua paremmaksi versioksi itsestäsi? Tiesitkö, että Heromaker vie sinut hankalamminkin muutoksen läpi, kunhan uskallat itse muuttua? 

Itseohjautuvuus

Tavoitteletteko lisää kannattavuutta ja tuottavuutta itseohjautuvuuden kautta? Tiesitkö, että ihmisten johtaminen voi olla seuraava tuottavuusloikkasi?

Luottamus

Oletko aidosti ymmärtänyt, että ihmisiin luottamalla ja oikein johtamalla tehdään menestyviä organisaatioita ja kirjoitetaan sankaritarinoita? 

5 nopeaa muutosta kohti tuottavaa johtamista


PDF

Tutustu aiheeseen tarkemmin. Syötä sähköpostisi, niin lähetämme sinulle dokumentin.

  Tavoitteena tuottava muutos.
  Aina.

  Tuottavan johtamisen auditointi

  Tutkitus ja mittaus

  Arvioimme organisaatiossanne olemassa olevien johtamiskäytäntöjen vaikutuksen henkilöstötuottavuuteen ja vertaamme niitä yli 2.700 suomalaisen organisaation käytäntöihin. Selvitämme esimiesten ja henkilöstön toimintatapojen vaikutuksen tuottavuuteen ja kannattavuuteen. 

  Lähtötilanne

  Kerätyn datan analyysin avulla kerromme, millainen johtamisesi nykytaso on verrattuna muihin organisaatioihin ja mitkä ovat toimintasi vahvuudet sekä kehityskohteet. Tuottavuus kasvaa vain ymmärtämällä ne kohteet, joita tulee ylläpitää tai kehittää edelleen. 

  Kehitystyö

  Teemme auditoinnin pohjalta sovitut muutostyöt ja valmennamme organisaatiosi toimimaan mahdollisimman tuottavalla tavalla. Räätälöimme palvelumme 100%:sti tarpeenne mukaan. Tavoitteenamme on aina tuottavuuden ja kannattavuuden
  paraneminen!

  Jatkuva seuranta

  Seuraamme jatkuvasti muutosten vaikutusta tuottavuuteen ja liiketoiminnan tunnuslukuihin. Tavoitteenamme on asiakkaamme käyttökatteen kasvu, jonka kehitystä seuraamme koko yhteistyön ajan. Kerromme sinulle konkreettisesti, miten muutos etenee organisaatiossasi.

  Miten tuottavuutta voi kehittää?

  Selvittämällä tuottavuuden parantamisen mahdollisuudet ja viemällä tarpeen mukaan räätälöity muutoshanke maaliin, tulet parantamaan organisaatiosi kannattavuutta. Me kerromme sinulle miten!


  PDF

  Tutustu aiheeseen tarkemmin. Syötä sähköpostisi, niin lähetämme sinulle dokumentin.

   Yrityksen ongelmat ovat johtamisongelmia.
   Meidän työmme on ratkaista ne.

   Miksi ihmisiä pitää johtaa?

   Organisaatioiden ensisijainen tavoite on tuottaa voittoa, jolloin ihmisten johtamisessa lähtökohta on liiketoiminnan kannattavuuden ja tuottavuuden parantaminen.

   Periaatteesta ihmisten johtaminen on yksinkertaista: anna heille liiketoimintasi menestystä tukeva tavoite ja varmista oikeanlaisella johtamisella heidän jatkuva työskentelynsä kohti asettamaasi tavoitetta. Ihmisiä tulee johtaa aina ensisijaisesti tukemaan liiketoiminnan menestystä, missä piilee myös motivaation ja työtyytyväisyyden lähde. Luottamalla ihmisiin saat ihmeitä aikaiseksi!

   Käytännössä tämä on monimutkaisempaa ja vaatii johtoryhmiltä, johtajilta, esimiehiltä ja henkilöstöltä paljon kyvykkyyttä: muutoskykyä, oppimishalua, itseohjautuvuutta, rakentavaa palautetta ja jatkuvaa dialogia. Parhaisiin käytäntöihin uskominen ei riitä, vaan toimintamalli on rakennettava organisaatiokohtaisesti.

   Sankarintekijän johtamisvinkit

   Haluatko saada ideoita johtamiseesi? Haluatko säännöllisesti pohtia omaa tapaasi toimia johtajana, esimiehenä tai HR-ammattilaisena? Oletko pohtinut, miten...

   Lue lisää blogista

   Itseohjautuvuuden johtamisesta tutkittua tietoa

   Elämme juuri nyt (22.5.2020) koronakriisin ensimmäisen aallon loppuvaihetta. Toimistossa työtään tekevät ovat olleet etätöissä yhdeksän – kymmenen...

   Lue lisää blogista

   Mikä on HEROMAKER?

   Mikä on HEROMAKER? Olemme asiakkaidemme ja työkokemuksemme kautta nähneet, miten oikeanlainen johtaminen sytyttää motivaation kipinän ja tekee arjen...

   Lue lisää blogista

   Palvelumme

   Tuottavuuden parantaminen

   Selvitämme, mikä heikentää ja parantaa yrityksesi ihmisten johtamista ja tuottavuutta. Räätälöimme suunnitelman, jolla pääset eroon huonosta johtamisesta ja parannat organisaatiosi kannattavuutta sekä teet johtamisesta supervoiman.

   Strategiset muutoshankkeet

   Toteutamme strategisia muutoshankkeita avaimet käteen –periaatteella. Rakennamme liiketoimintasuunnitelmia, strategioita, johtamismalleja ja itseohjautuvia organisaatioita sekä autamme sinua viestimään sankarijohtajan tavoin.

   Johtaminen ja
   esimiestyö

   Muutamme johtamisen ja esimiestyön vastaamaan liiketoimintasi tarpeita. Autamme ymmärtämään johtamisesi vahvuudet ja käyttämään niitä supervoimina. Toimimme myös hallitustyön ammattilaisina ja kehittäjinä.

   Ihmisten
   johtaminen

   Autamme organisaatiotasi saavuttamaan liiketoiminnan kasvutavoitteet paremman ihmisten johtamisen kautta. Rakennamme sopivan tavan johtaa yrityksenne ihmisiä toimimaan tuottavammin ja laitamme HR:n toimimaan liiketoimintalähtöisesti.

   Valmennukset
   & luennot

   Valmennamme ja coachaamme johtajista, johtoryhmistä ja esimiehistä johtamisen sankareita. Rakennamme kanssasi johtamisesta supervoiman, joka vaalii yrityksen menestystä. Saat meiltä myös sankari-tason luennoitsijoita.

   Muutokset
   henkilöstössä

   Toimimme apunasi erilaisissa muutostilanteissa henkilöösi liittyen. Rekrytoimme uusia sankareita ja autamme sinua tekemään oikeita valintoja henkilöarviointien avulla. Kauttamme saat vuokrajohtajan ja HR-ammattilaisen.

   Tutustu palveluihimme tarkemmin

   Kerromme mielellämme palveluistamme lisää tarkemmin. Jätä osoitteesi, niin lähetämme sinulle esitteen.


   PDF

   Lataa tästä yritysesittelymme!

   Ota yhteyttä

   Lähetä viesti

   Tarvitseeko yrityksesi suuremmat supervoimat?
   Tarvitsetko apua johtamisen kehittämiseen epäreilun kilpailuedun luomiseksi?
   Haluatko liittyä Sankarintekijöiden joukkoon?

   Ota yhteyttä, niin palaamme sinulle 24h sisällä!