Tommi Talasto / ELY-keskuksen hyväksymä konsultti

Hyvä pk-yrittäjä tai pk-yrityksen päättäjä!

Tiesitkö, että voit saada ELY-keskukselta merkittävän tuen yrityksesi kehittämiseen kokeneen konsultin avustuksella. Yritysten kehittämispalvelut ovat tuoreen selvityksen mukaan toimiva ja vaikuttava tukimuoto. Kynnys tuen hakemiseen on matala ja hakuprosessi on yrityksen näkökulmasta sujuva. Päätöksiä hakemukseesi saat jo viikossa!

Heromaker Oy:n Toimitusjohtaja ja Sankarintekijä Tommi Talasto on valittu tähän edellä mainittuun huippuammattilaisten joukkoon.

Tyypillisiä Tommin kautta toteutettuja kehityshankkeita ovat erilaiset johtamista vaativat ja sitä kehittävät tilanteet. Tavoitteena on aina taloudellinen menestys.

Tommin erityisosaamista ovat johtaminen, strategia, liiketoiminnan kasvu, esimiestyö, johtoryhmätyö, henkilöstö, liiketoiminnan ja johtamisen analyysit sekä erilaisten muutosten läpivienti. Eniten Tommia työllistävät tällä hetkellä koronan aiheuttamat strategiset muutokset, liiketoiminnan kasvattaminen, ketterät organisaatiot ja valmentava johtaminen. Kaikkiin edellä mainittuihin ja muihin kehityshankkeisiin voit saada merkittävää taloudellista tukea, jos toteutat ne Tommin kanssa.

Tommi voi toteuttaa kanssanne analyysin ja konsultoi yritystänne valitsemastanne teemasta.

Liiketoiminnan kasvun analyysi

Analyysi pk-yrityksen nykytilan ja uusien mahdollisuuksien tunnistamiseksi. Lopputulemana nykyistä liiketoimintaa kuvaava raportti ja konkreettinen kehittämissuunnitelma 2-3 vuodeksi.

Analysointi on tarkoitettu yrityksille, jotka suunnittelevat kasvua kotimaassa tai etsivät uutta suuntaa Koronan jäljiltä. Yrityksellä voi myös olla halua kansainvälistyä tai tehostaa ja kehittää liiketoimintaansa.

Analyysin kesto on 1 päivä. ELY:n tukemana saat laadukkaan analyysin hintaan 260 € + alv / päivä.

Lue lisää analyysistä tästä.

Konsultointi / Johtaminen & Henkilöstö

Havaitun kehitystarpeen mukaan 100% räätälöityä liikkeenjohdon konsultointia. Soveltuu strategiseen ei operatiiviseen konsultointiin tai kouluttamiseen. Perustana käytetään toteutettua liiketoiminnan analyysiä.

Konsultointi on tarkoitettu yrityksille, jotka suunnittelevat kasvua kotimaassa tai haluavat kansainvälistyä. Yrityksellä voi olla tarve kehittää johtamista.

Konsultoinnin kesto on 2-5 päivää per kerta. Kolmen vuoden aikana voit saada 15 päivää tuettua konsultointia. Kustannuksesi on 325 € + alv / päivä.

Lue lisää konsultoinnista tästä.

Miten pääset alkuun?

Ota ensin yhteyttä Tommiin tai minuun, niin keskustellaan yhdessä kehittämistarpeistasi tai ELY:n tarjoamasta tuesta. Keskustelu ei sido sinua yhteistyöhön kanssamme. Voit varata ajan keskustelulle Tommin kanssa suoraan kalenterista tästä.

Suosittelen tarvittaessa olemaan yhteydessä alueesi ELY-keskuksen yhteyshenkilöön, joka voi tarkistaa yrityksesi tukikelpoisuuden. Tämän jälkeen laaditaan alustava toimintasuunnitelma ja hakemus, jonka lähetät Aluehallinnon asiointipalvelun kautta käsittelyyn. Prosessi on nopea ja me mielellämme kerromme aiheesta lisää.

Voit lukea tarkemmin yritysten kehittämispalveluista tästä.

Mikä on Heromaker Oy?

Omistamme yrittäjäpariskuntana Tommi Talaston kanssa yrityksen nimeltään Heromaker Oy, jossa toimimme yrittäjänä.

Teemme jatkuvasti asiakastyötä johtamisen kehittämisen parissa ja johdamme yrittäjistä koostuvaa Heromaker-verkostoa. Uskomme yrittäjyyteen, verkostoihin ja yhdessä tekemiseen. Tutustu meihin osoitteessa https://www.heromaker.fi.

Tuottavan johtamisen taustavoimat ovat nyt apunasi, ota yhteyttä ja voimme keskustella aiheesta lisää.

Terveisin, Katri Tynkkynen

050 3783630  / katri@heromaker.fi