Toimimme verkostona – mitä se tarkoittaa?

Heromaker Oy on Suomen parhaista johtamisen kehittäjistä koostuva verkosto. Pyrimme uudistamaan toimialaa ja ratkaisemaan asiakkaidemme muutostilanteet siten, että asiakkaidemme tuottavuus ja kannattavuus paranee. Olemme onnistuneet tavoitteessamme, sillä jopa 98% asiakastyöstämme on vastannut asiakkaan tarpeeseen!

Olemme kaikki yrittäjiä, jotka ovat sitoutuneita tekemään töitä yhdessä. Täydennämme toistemme osaamista emmekä kilpaile keskenämme.

Heromaker Oy toimii kumppaninasi ja vastaa yrittäjien puolesta työn tuloksellisuudesta. Me rakennamme aina tarpeeseen sopivan tiimin tapauskohtaisesti. Anna meille tietoon tavoitteesi ja me pidämme huolen, että muutos toteutetaan sovituissa raameissa.

Me otamme verkostoomme vain todellisia johtamisen kehittämisen ammattilaisia. Olemme kaikki kokeneita johtajia ja liiketoiminnan kehittäjiä, joilla on jokaisella oma supervoima eli vahva erityisosaaminen. Heromakerin kanssa työskentelet aina kokeneiden ammattilaisten kanssa!

Koska toimimme yrittäjistä koostuvana verkostona, pystymme tuomaan asiakkaillemme seuraavat edut:

  • Enemmissä määrin parhaat osaajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Täten voimme varmistaa asiakkaillemme sen, että käytettävissäsi on oikeasti kokenut kumppani oli haasteesi mikä tahansa.
  • Yrittäjämäinen ote takaa sen, että teemme kaikkemme asiakkaidemme eteen. Yrittäjinä elämme tyytyväisistä asiakkaistamme, joten panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen aina merkittävästi.
  • Verkostona olemme enemmän kuin joukko yksittäisiä yrittäjiä. Tukemalla ja sparraamalla jatkuvasti toisiamme, pidämme osaamisemme ja asiakkaan tarpeen vaatiman ratkaisun aina ajan tasalla.
  • Me rakastamme mitä teemme. Olemme itse valinneet toimivamme yrittäjinä, joten olemme intohimoisia tekemäämme työtä kohtaan ja haluamme olla siinä hyviä. Tämän huomaat parempana lopputulemana!
  • Toimimme nopeasti emmekä ole yrittäjinä riippuvaisia sisäisistä prosesseista. Tartumme heti toimeen ja ehdotamme aina parhaita ratkaisuja.
  • Teemme vain asiakashankkeita, jotka osaamme. Mikäli sopivaa osaajaa ja kumppania ei ole saatavissa kauttamme, hankimme sen sinulle! Emme usko kilpailuun, vaan asiakastarpeen ratkaisemiseen!

Ole yhteydessä Katri Tynkkyseen (katri@heromaker.fi / 050 378 3630), mikäli sinulla on muutostarve ja tarvitset Sankarintekijöiden apua.