Palvelut

Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani. Tutustumme liiketoimintaasi ja sen tarpeisiin huolella sekä sitoudumme vastaamaan niihin. Emme usko yhteen ainoaan tapaan toimia: räätälöimme jokaisen ratkaisun asiakasyritykseemme sopivaksi. Kanssamme et ole keskiverto vaan ainutlaatuinen suunnannäyttäjä.

 

Sankarivalmennus


Ilman uskottavaa johtajaa henkilöstölläsi ei ole suuntaa, johon kulkea. Henkilöstösi kaipaa esimerkillisiä esimiehiä ja johtajia, joita seurata kohti yhteistä päämäärää. Oikeanlaisella johtamisella saadaan aikaan tuloksia ja tuottavuutta!

Valmennamme yritykseesi johtamisen supersankareita, joita seurataan esikuvina, ei asemansa takia. Teemme HR-ammattilaisistasi sankarintekijöitä, jotka ymmärtävät liiketoimintasi tarpeet nyt ja huomenna, ja muokkaavat oman toimintansa niiden mukaan.

Valmennamme: johtoryhmiä, esimiehiä ja HR-ammattilaisia

Lainaa supervoimia


Yritysmaailmassa tulee tilanteita, joissa tarvitaan avuksi voimakkaita lisäkäsiä. Näitä ovat mm. muutokset strategiassa, henkilöstöresursseissa, liiketoiminnan tavoitteissa tai henkilökohtaisessa urakehityksessä. Saatat tarvita myös apuvoimia kehittääksesi yritystäsi elinkaaren vaiheesta toiseen.

Lainaamme supervoimiamme niin käytännön työn tekemiseen kuin johtamiseen ja hallitustyöhön, määräaikaisesti tai osa-aikaisesti. Supervoimamme löytyvät strategisen johtamisen, esimiestyön kehittämisen, HR:n ja muutosjohtamisen alueilta. Käytössäsi on myös käytännönläheinen, asiantunteva ja luotettava mentorointi sekä coaching.

Teemme töitä: johtajien mentoreina, HR-ammattilaisten mentoreina, coacheina, vuokrajohtajina, hallituksen jäseninä, HR-asiantuntijoina, HR-päälliköinä