Mikä on HEROMAKER?

Mikä on HEROMAKER?

Olemme asiakkaidemme ja työkokemuksemme kautta nähneet, miten oikeanlainen johtaminen sytyttää motivaation kipinän ja tekee arjen puurtamisesta tuloksellista. Työstään innostuneella ihmisellä on tunne, että hän pystyy mihin vain. Tätä tunnetta ei voi ostaa rahalla eikä henkilöstöeduilla. Se syntyy vain inspiroivasta johtajuudesta.

Meille inspiroiva johtajuus tarkoittaa supersankaruutta. Supersankarit ovat esikuvia, jotka toimivat esimerkillisesti arjessa herättäen ympärillään luottamusta, toivoa ja innostusta. Samoin toimii inspiroiva johtaja. Hänelle johtajuus ei ole asema tai titteli, vaan supervoima, jota henkilöstö ihailee ja haluaa seurata.

Me HEROMAKERilla teemme asiakkaistamme johtamisen ja HR-työn sankareita. Kehittämällä johtamista, uudistamalla HR-työtä ja ratkaisemalla asiakkaiden ongelmia, luomme asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa omia sankaritarinoita.

Miksi HEROMAKER?

Työelämä on rajussa murroksessa – johtamisen ja HR:n on muututtava mukana. On upeaa huomata, kuinka digitalisaatio, milleniaalit, kulttuurin merkityksen ymmärtäminen, diversiteetin hallinta ja vanhojen ajattelutapojen murtuminen ovat pakottaneet yritykset tilanteeseen, jossa on pakko joko kehittyä tai kurjistua. Vanhakantainen asioiden manageeraus ei enää riitä vaan on kyettävä tuottamaan ainutlaatuista tulosta leadershipin kautta. Tässä muutoksessa on mahtava elää mukana!

Muutoksen läpivienti vaatii esikuvia: inspiroivia superjohtajia, jotka hallitsevat leadershipin salat. Kenestä tahansa voi kasvaa superjohtaja, mutta se vaatii työtä. Työtä, jota asiakkaidemme kanssa teemme niin kauan, että heillä on voimia kantaa sankarin viittaa – ja vastuuta.

Meillä on vuosien kokemus johtamisesta, esimiestyöstä, HR:stä ja taloushallinnosta globaalilla tasolla. Olemme toteuttaneet yli 100 asiakashanketta, joissa kehitimme näitä teemoja. Kokemusta olemme keränneet globaalista johtamisesta ympäri maapallon ja tutustuneet satoihin tutkimuksiin ja kirjoihin. Olemme käyneet lukuisia kursseja ja koulutuksia sekä keskustelleet monen päättäjän kanssa. Tältä pohjalta syntyi ajatus: lähdemme tarjoamaan osaamistamme kehitys- ja kasvuhaluisten yritysten käytettäväksi.

Näin teemme johtamisesta supervoiman

Me HEROMAKERISSA uskomme, että ihmisten johtaminen on yrityksen tärkein menestystekijä. Jokainen yritys tarvitsee johtamista supervoimakseen. HEROMAKERin toimintaa ohjaavat seuraavat periaatteet:

  • SUPERVOIMAT ON VAPAUTETTAVA: Johtamisen kehittämiseen käytetyt panostukset ovat tutkitusti tuottavampia kuin muut kehityshankkeet. Johtamisen kehittäminen on tärkein panostus henkilöstöä innostavien supervoimien vapauttamiseksi. Kehittämällä johtamista kehität henkilöstöäsi. Parantamalla johtamista parannat työhyvinvointia ja tuloksellisuutta.
  • SANKARI TUKEE STRATEGIAA: Aivan liian usein HR-organisaatio keskittyy vain lomien, työaikaleimausten ja poissaolojen hallintaan tai koulutusten suunnitteluun ja perehdyttämiseen. Tämä on tänä päivänä esimiestyötä ja tulevaisuudessa se tulee digitalisaation myötä katoamaan kokonaan! HR-toiminta täytyy sitoa yrityksen strategiaan, jotta se tukee huomisenkin osaamistarpeita ja kasvattaa yrityksen tarvitsemia sankareita. Vain silloin HR-työllä on aidosti merkitystä!
  • KRYPTONIITTI TÄYTYY LÖYTÄÄ: Liian usein liiketoiminnan haastetta selvitetään väärällä tavalla, sillä ongelman juurisyytä ei ole ymmärretty. Tämä tuntuu korostuvan, kun on kyse henkilöstöön liittyvästä haasteesta. Auditoimme johtamista ja HR-prosesseja löytääksemme kryptoniitin, joka johtamisen supervoimaa nakertaa.
  • KRYPTONIITTI TÄYTYY POISTAA: Suurin intohimomme on ratkoa yrityksissä olevia haasteita. Etkö saa rekrytoitua haluamaasi osaamista? Eikö yrityksesi tee tulosta? Ovatko organisaatiot ristiriitaisia? Eikö hyvinvointisi kehity? Etkö tiedä miten HR:si pitäisi toimia? Näitä ja vastaavia tapauksia me ratkomme työksemme ja poistamme kryptoniitin yrityksestäsi.
  • VIITTA TARVITSEE RÄÄTÄLIN: Emme usko pimeissä kammiossa määriteltyihin standardeihin tai valmennuspaketteihin vaan räätälöimme asiakkaille tehtävät ratkaisut joka kerta. Yhdessäkään yrityksessä ei tarvita samanlaista johtamista tai HR:ää kuin toisessa. Älä sinäkään pyri olemaan keskiverto vaan ainutlaatuinen viittaa kantava sankari. Koska selvitämme tarpeen tarkasti ja räätälöimme ratkaisumme, tuotamme asiakkaillemme joka ainoa kerta konkreettista hyötyä!

Mikä kryptoniittisi onkaan, ota meihin yhteyttä kun kaipaat supervoimiasi takaisin! Sankareiksi ei synnytä, sankareiksi kasvetaan!