Heromakerin uusin yhteistyökumppani on HR Legalin Martti Kangas

Martti Kangas / Heromaker Oy

Martti Kangas on toiminut henkilöstöalalla konsulttina ja johtotehtävissä vuodesta 1998. Hänellä on pitkä kokemus useista vaativista toimeksiannoista suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Viime vuosina Martti on keskittynyt suorahaku- ja rekrytointipalveluihin, henkilöarviointeihin sekä johdon auditointeihin. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat usein muodostuneet myös liiketoimintaa, organisaatiota ja johtamista sparraaviksi. Martti näkee asiakkuudet kokonaisuutena ja palvelee asiakkaitaan monenlaisissa rekrytoinneissa eikä esim. keskity vain ylimpään johtoon.

Martti näkee pitkällä urallaan myös rekrytoinnin muuttumisen. Hakukanavat ovat digitalisoituneet ja tiedon hankinta suorahaettavista henkilöistä on myös helpottunut. Samaan aikaan osaajapula on kuitenkin valitettavan totta monella alalla ja onnistuneiden suorahakujen merkitys yrityksille on jopa kasvanut. Perusasia rekrytoinnissa ei Martin mukaan ole vuosien varrella muuttunut. Edelleen on löydettävä oikeat henkilöt toteuttamaan yrityksen strategiaa. Yritysten kyky mukautua välillä nopeastikin muuttuvaan ympäristöön vaatii oikeat henkilöt oikeille paikoille, joten myös resurssikartoitukset ja avainhenkilöiden auditoinnit ovat yrityksille tärkeitä työkaluja.

Lue Martin taustoista tarkemmin LinkedIn-profiilista: https://www.linkedin.com/in/martti-kangas-bb52252/ tai HR Legalin sivuilta www.hrlegalservices.fi/me/

Kaipaatko kokenutta asiantuntijaa avuksesi suorahakuun ja rekrytointiin?  Ota rohkeasti yhteyttä martti.kangas@hrlegal.fi ja saat Martin supervoimat heti käyttöön.

Tervetuloa Martti mukaan Heromaker-verkostoomme!