Anna aikaa lähimmäisille

Vietimme vuoden 2018 joulun Tommin kanssa kahdestaan Prahassa. Olimme miettineet, että voisimme ensimmäistä kertaa kokeilla miltä joulu tuntuu ulkomailla? Olimme sopineet, että joululomalla ei tehdä töitä. Sovimme jättävämme läppärit kotiin ja työsähköposteja ei lueta.

Vaikka olemme yrittäjiä ja ainut palkkamme tulee siitä, miten paljon teemme töitä, on meille tärkeää myös viettää aikaa toistemme, perheiden ja läheistemme kanssa. Joskus se vaatii sen, että toinen laittaa toisen läppärin kannen kiinni, sovimme että viikonloppuna ei tehdä töitä tai että lähdemme pois kotoa, vaikka mökille. Laitoimme jouluaattona toki joulutervehdykset asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, mutta se ei tuntunut työltä. Asenne ja oma suhtautuminen työasioihin on ratkaiseva. Tärkeintä on, että itse haluaa olla vapaa-ajalla läsnä läheisille, ei työlle.

Tänään kirjoitan teille lyhyen blogin, sillä haluan antaa aikaani läheisilleni, ensi viikolla Heromaker taas täysillä työntouhussa 😊

Sankarintekijän vinkki:

Mielestäni Sankarijohtaja ei ole se johtaja, joka asettaa työn aina ykköseksi. Hän on johtaja, joka laittaa oman terveytensä ja jaksamisensa ensimmäiseksi.

Uskon että henkilöt, jotka osaavat levätä ja nauttia ajastaan niin kotona kuin työpaikalla, ovat parempia puolisoita, vanhempia ja työntekijöitä. Miksi siis emme lomailisi, kun on loman aika?

Mitä jos unohdetaan hetkeksi minuuttiaikataulut ja keskitytään siihen tärkeimpään, läheisiimme ja ystäviimme? Töissäkin vietetystä ajasta voi nauttia, miksi emme nauttisi myös ajasta lomalla?

Laitan nyt läppärin kiinni ja keskityn läheisiini ❤

Rentouttavaa ja onnellista Uutta vuotta,

Katri